Ideálne letné pneumatiky pre malé vozidlá

Datum: 06.03.2023

Počas obdobia jarného prezúvania veľa šoférov zistí, že letné či zimné pneumatiky je nutné vymeniť za nové. Pre majiteľov menších vozidiel máme dobrú správu.

Ideálne letné pneumatiky pre malé vozidlá

Na trhu sa objavili letné pneumatiky v skvelej kvalite a za dobrú cenu. Nové pneumatiky z dielne značky Goodyear spĺňajú normy bezpečnosti a majú i iné výhody. Môžeme pokojne konštatovať, že ide o ideálne letné pneumatiky.

Goodyear Efficientgrip compact 2 pre bezpečie

Pneumatiky Efficientgrip compact 2 sú letné pneumatiky, ktoré podobne ako pneumatiky Kormoran patria k strednej triede pneumatík. Potešujúca je ich dobrá cena a vlastnosti, za ktoré sa nemusia hanbiť ani prémiové gumy.

Letné pneumatiky Efficientgrip compact 2 poskytujú vysokú stabilitu počas jazdenie po mokrých vozovkách. V letnom období nie sú ničím nezvyčajným búrky a prívalové dažde. Pneumatiky Efficientgrip compact 2 disponujú inovatívnou technológiou s názvom Wet Grip, ktorá sa postará o expresný odvod dažďovej vody  z drážok behúňa. Šmyk na vlhkej vozovke je rovnako nebezpečný ako na zasneženej. S pneumatikami Goodyear Efficientgrip compact 2 sa šmyku obávať nemusíte. Po prísnych testoch boli tieto pneumatiky bezpečnosti s ohľadom na priľnavosť na mokrý povrch ohodnotené triedou B.

Komfortná a ničím nerušená jazda

Pre komfort jazdy je dôležité, aby šoféra nič nerušilo. Pneumatiky Goodyear Efficientgrip compact 2 sú veľmi dobre hodnotené aj v rámci hlučnosti. Úroveň hluku bola opäť hodnotená kategóriou B (69 dB). Dokonca ani plne naložený kufor a strešný box nezvýšia hlučnosť jazdy. Vďaka týmto pneumatikám je vozidlo dobre ovládateľné, jazda pohodlná a bezpečná.

Perfektná voľba pre malé osobné vozidlá

Pneumatiky Goodyear Efficientgrip compact 2 sa vyrábajú v rozmeroch od 14 do 15 palcov, sú teda perfektnou voľbou pre malé osobné vozidlá. Rozhodnutie spoločnosti Goodyear rozšíriť výrobu Efficientgrip compact 2 na malé vozidlá je trefou do čierneho, keďže malé osobáky tvoria značnú časť vozidiel na európskych cestách.

Rozšírením výroby dokáže Goodyear pokryť vyše 70 % potrieb trhu s malými automobilmi. Podľa vyjadrení marketingového oddelenia firmy Goodyear vďaka modelu pneumatík Efficientgrip compact 2 získali enormný podiel na automobilom trhu.

 

 

 

Čítané: 245 x