Ojazdené vozidlá sa stále častejšie predávajú online

Datum: 04.08.2022

Nie každý si môže dovoliť úplne nový automobil. Ceny súčiastok a hlavne energií neustále stúpajú a s nimi stúpajú aj ceny nových vozidiel.

Ojazdené vozidlá

Preto je jasné, že ojazdené automobily sú stále viac v kurze. Zároveň sme si za posledné dva roky zvykli všetko kupovať online a tento trend neobišiel ani predaj vozidiel. Nakupovať automobily online je jednoduché a praktické.

Všetko na jednom mieste a z pohodlia domova

Našou prvou radou je, aby ste sa online predaja vozidiel neobávali, ale zároveň si predajcu overili. Recenzie na internete vám veľa napovedia o tom či je daný predajca spoľahlivý. Vyberať budete mať naozaj z čoho, pretože online predaj vozidiel sa stáva veľmi rozšírený. Najväčšou výhodou predaja online vozidiel je to, že si pokojne v pohodlí domova môžete prezerať ponuku automobilov a nikam sa neponáhľať. Zároveň sú predajcovia prezieraví a vedia, že kupujúci nehľadá len vozidlo, ale tiež príslušenstvo. Často sa vďaka stránke s ponukou automobilov dostanete k lacnejším a málo používaným súčiastkam alebo doplnkom. Ide predovšetkým o ojazdené pneumatiky, na ktorých si však všímajte označenie pneumatík. Lacnejšie sa dajú zakúpiť aj praktické doplnky, napríklad snímač tlaku pneumatík. Alebo dostanete k automobilu snehové reťaze úplne zadarmo. A čo samotné vozidlá? Tie je možné vyberať rýchlo a prehľadne vďaka filtrom.

Služby, ktoré prekvapia

S konkurenciu rastie snaha predajcov ponúkať pridanú hodnotu a služby navyše, ktoré prekvapia. Úplnou samozrejmosťou je dovoz vozidla priamo pred váš dom. Možno sa obávate toho, že vozidlo sa vám po privezení nebude z nejakého dôvodu páčiť. Tu opäť predajcovia prekvapia, pretože ponúkajú rôzne dlhú dobu, počas ktorej je možné vozidlo vrátiť a dostať peniaze bez problémov späť v plnej výške. Novinkou medzi online predajcami je záručná doba. Áno je to tak – aj na ojazdené vozidlo sa dá získať záruka. Samozrejme, že táto služba nie je úplne zadarmo, a ak chcete dlhšiu záruku, tak si budete musieť zaplatiť niečo ako garančný poplatok. Lenže na druhej strane budete mať istotu, že vám po troch mesiacoch automobil neprestane jazdiť a oprava bude nákladná.

Kupujte len preverené vozidlá

Žiadny nákup online nie je bez rizika, ale pri kúpe ojazdeného vozidla sa dá riziko eliminovať, ak si vyberiete predajcu, ktorý vozidlá technicky preveruje a po previerke vám vystaví certifikát. Skúsení mechanici overia všetky dôležité časti vozidla, preveria VIN a zrealizujú skúšobnú jazdu. Čerešničkou na torte je vybavenie všetkých formalít. Vozidlo k vám domov príde kompletne prepísané, zaregistrované a s platnou emisnou i technickou kontrolou.

 

 

Čítané: 246 x