Monitorujeme 1455 zdrojov
Ekolist.cz 26.10.2026 00:19 Keptuška stepní zalétá do České republiky velmi vzácně. Její hnízdiště se nacházejí převážně ve stepích Kazachstánu, odkud odlétá na zimoviště v severovýchodní Africe. Celosvětově je vzhledem k úbytku její populace zařazena mezi kriticky ohrožené druhy.
Najnovšie
Najčítanejšie
TOP 3dni
TOP 7dní
Magazíny - najnovšie články
